Hulp nodig bij een stroomstoring? Bel direct met een van onze monteurs Bel ons
24/7 Elektra service
Storingen snel verholpen

Stoppenkast

Een veel voorkomende reden voor het vervangen van de installatie binnen uw woning is dat er nog een oude stoppenkast wordt gebruikt.

Stoppenkasten worden nog in veel oude huizen gebruikt. De stoppenkast bestaat voornamelijk uit zekeringen. Zekeringen worden ook wel stoppen genoemd. Stoppen bieden in principe voldoende bescherming. Toch is het aan te raden om je stoppenkast te vervangen door een groepenkast. Het vervangen van de stoppenkast door een groepenkast zorgt voor veiligheid. Een groot verschil tussen een stoppenkast en een groepenkast is de veiligheid. De groepenkast is veel veiliger dan de stoppenkast, waardoor het risico op brand door kortsluiting wordt verkleind. Het vervangen van de stoppenkast door een groepenkast verbetert niet alleen de veiligheid, maar ook de bruikbaarheid en het gebruiksgemak.
Bel nu


Hier ziet u links een nieuwe groepenkast en rechts een oude stoppenkast.

Wat kost het vervangen of uitbreiden van een stoppenkast?

Elke woning is anders. Hierdoor heeft niet elke woning dezelfde samenstelling van de groepenkast. Waardoor de prijs van elke groepenkast verschillend is. Denk hierbij aan het volgende:

  • Hoeveel groepen zijn er nodig?
  • Welke componenten zijn er nodig?
  • Op hoeveel fases zijn er in de stoppenkast?

Wij helpen u graag met deze vragen, bel daarom Yes Electro 030 22 71 678