Hulp nodig bij een stroomstoring? Bel direct met een van onze monteurs Bel ons
24/7 Elektra service
Storingen snel verholpen

Elektricien

Heeft u een elektricien nodig? Wij zullen u van harte van dienst zijn! Bel of maak een afspraak. Wij sturen direct een gekwalificeerde elektricien naar u toe. Voltooi elektrische werkzaamheden snel en door een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf!

Bel ons direct

Wat kost een elektricien?

Wilt u weten wat de totale kosten van werkzaamheden van een elektricien van Yes Electro zijn ? Of wilt u het uurloon van een elektricien van ons weten? Onze prijzen verschillen afhankelijk van of het overdag of in de avond of in het weekend is of in de ergste gevallen van spoed. Ook hebben we te maken met ons materiaal. Om de prijs hiervan te weten kunt u ons vrijblijvend opbellen op 030 22 71 678!

Elektromonteur aan huis

We hebben verschillende monteurs die u kunnen helpen om elektrische werkzaamheden op de beste manier en efficiënt uit te voeren. We zijn zowel betaalbaar als professioneel. Door jarenlange ervaring verloopt elke afspraak probleemloos. Wij helpen u graag met alle elektrische werkzaamheden. Er is niets dat onze elektriciens niet kunnen doen. We begrijpen dat u wilt dat uw elektriciteit zo snel mogelijk weer normaal werkt. Daarom doen wij graag ons best voor u. Mensen gaan er meestal vanuit dat de kosten hoog zijn, maar in werkelijkheid valt het mee. Reparaties zijn meestal geen grote dingen. De kosten zijn altijd laag. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kosten. Als u van plan bent elektrische wijzigingen aan te brengen, zijn de kosten anders. Als u vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.! In de meeste gevallen moeten kleine dingen worden vervangen of gerepareerd.

+31 0302271678

Wij kunnen je helpen met