Hulp nodig bij een stroomstoring? Bel direct met een van onze monteurs Bel ons
24/7 Elektra service
Storingen snel verholpen

Verlichting

Voor zowel binnen- als buitenverlichting kunt u bij Yes Electro techniek terecht voor een elektricien die u op maat graag komt helpen met uw wensen.

Tuinverlichting

Wilt u verlichting aanleggen voor uw tuin? Dan zijn extra maatregelen nodig, want dit heeft weer invloed heeft op verlichting van uw woning. Het is daarom aan te raden om het aanleggen van tuinverlichting over te laten aan onze ervaren elektricien, omdat hij exact weet welke kabels geschikt zijn voor buitengebruik.

Bel ons direct

Binnenverlichting

Wilt u nieuwe verlichting aanleggen? Het assortiment binnenverlichting is zeer breed. Voor de volledige installatie van nieuwe bedrading is het raadzaam om een ​​professionele elektricien te spreken om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Onze elektriciens adviseren u graag over de mogelijkheden. Uw elektricien helpt u bij het kiezen en aanleggen van binnenverlichting. Welk soort verlichting u koopt hangt af van uw smaak, technische haalbaarheid, de functies die het moet hebben en de eventuele prijs. Als u binnenverlichting wilt installeren, kunnen onze vakmensen samen met u een verlichtingsplan ontwerpen. Er zijn veel soorten lampen. Denk aan verlichting, sfeerverlichting of verlichting met een dimfunctie die je met een druk op de knop bedient. Ook kunnen verschillende systemen worden geïntegreerd. Zo kunnen wij binnenverlichting aansluiten op uw alarmsysteem. Wij leveren producten van hoge kwaliteit.

Bel ons