Hulp nodig bij een stroomstoring? Bel direct met een van onze monteurs Bel ons
24/7 Elektra service
Storingen snel verholpen

Stroomstoring

Helaas is het bijna onmogelijk om stroomstoring te voorkomen. Niemand verwacht geen elektriciteit te hebben, maar helaas gebeurt het van tijd tot tijd. In sommige gevallen kunt u de stroomstoring zelf verhelpen. Als er bijvoorbeeld een stop is overgeslagen, is dit mogelijk. Als u ziet dat een stroomonderbreker eruit is gesprongen, betekent dit dat de groep overbelast is. Bel daarom Yes Elektro Techniek als u een storing elektriciteit heeft. In geval van nood staat onze storingsdienst binnen 1 uur bij u voor de deur!

Bij het gebruik van elektriciteit moet u voorzichtig en deskundig zijn. Daarom gebruiken wij alleen gekwalificeerde elektriciens in met ruime ervaring en correcte papieren op dit gebied. Doe het werk niet zelf, maar laat het aan ons over. Wij overtuigen u graag met een vrijblijvende scherpe aanbieding.

Bel direct

Oorzaken stroomstoringen

De eerste mogelijkheid is dat de kortsluiting wordt veroorzaakt door een defect apparaat. Denk bijvoorbeeld aan vocht in buitenverlichting of een doorgebrande blender. Probeer erachter te komen welk apparaat het probleem heeft en koppel het los. Draai vervolgens de stroomonderbreker weer om. Als je niet weet welk apparaat defect is, kun je ook alle apparaten uit het stopcontact halen. Schakel vervolgens de stroomonderbreker weer in. Steek nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact. De apparatuur die de lekstroomonderbreker vervolgens omdraait, is de oorzaak van het probleem.

De tweede mogelijkheid is overbelasting. Heb je meerdere elektrische apparaten tegelijk aangezet en valt de stroom uit als je een ander elektrisch apparaat aanzet? In een overbelasting situatie zal er te veel stroom door de bedrading in uw huis stromen. Dan wordt de bedrading te heet, waardoor het risico op brand toeneemt.

Soms kunnen onze monteurs tijdelijke oplossingen voorstellen, om vervolgens een afspraak met u te maken om het probleem definitief op te lossen.